Etusivulle

ÄÄNEKOSKEN SEUDUN INVALIDIT RY

Muistakaa jäsenet hoitaa kuntoanne! Yksi hyvä tapa on uinti! Kokeile uintia.Siihen saat jäsen-potkua, kerta/kk voi jäsenet käydä maksutta uimassa, joko Suolahden uimahalli tai Äänekosken uimahalli. Liikunta on meille hyväksi.Jokaiselle löytyy sopiva liikuntamuoto,jossa kunto nousee ja mieli virkistyy.

Kevätkauden 2023 aikana ei olla saatu kerhotoimintaa kunnolla käyntiin.Tämä parantunee syyskaudella? Pääasiassa kaikki kerhot ja eri kokoontumiset sekä kokoukset pidetään Suopunki,ellei toisin mainita. Kokoontumiset joka kk parittoman vkon perjantait Suopunki, klo 13 – 15.
Seuran aktiivi toiminta rauhoitetaan ”lomalle” toukokuun lopusta – elokuun alkuun. Jokainen nauttii rauhassa kesästään oman perheen kanssa. Toki osa Hallituksen väestä hoitaa Pirkkolan toimintaa!

Tiedoksenne Kesäkoti Pirkkolan mahdollisuus! Pirkkolaa voi jokainen vuokrata,myös ei jäsenet! Varauksia on jo tehty,toki vapaita viikkoja löytyy vielä ! Sesonkiaika on kesä + heinä + elo 2.eka vkoa! Edulliset Pirkkola viikot löytyvät toukokuun alun +elokuun lopun vkot +koko syys ja lokakuu.
Kevät ja syksy on lintujen muuttoaikaa jolloin lintuharrastajat ovat liikkeellä.Syksy on sienestäjän kulta aikaa! Olla pvä metsässä, illalla saunaan ja raukeana siitä mökin lämpöön ja samettisien illan syliin. Pirkkola on rauhallinen lomakoti upean Keiteleen rannalla. Jo muutama pvä siellä virkistää! Lisää Pirkkola infoa löytyy seuran kotisivuilla. Pirkkola on Retro-mökki, mutta sieltä löytyy kaikki tarvittava nykyihmisenkin vaatima varustus !
Pirkkolan kyselyt ja varaukset miel. iltaisin klo 18 – 21. puh Leila 040 7355 585 

Pe 4.8 klo 12 – 14. Syyskauden aloitus jäsennistölle Hotelli Keitele, siellä tarjolla runsaan seisovan pöydän antimet. Jäsenille ateria on maksuton. Jäsennistön vieraiden ja muiden ateriamaksu on 9,90 eur. Hallitus toivottaa kaikki jäsenet sydämmellisesti tervetulleeksi ! Jälkiruuan ja kahvin lomassa mielellään kuullaan jäsenistön kerho sekä muita toiveita. Äänekoskelta tulevat jäsenet saapunevat ”kimppakyydeillä” tuonne Hotelli Keitele ( kilometrikorvaus maksetaan kimppakyydin kuljettajille). Tai muulla tavoin kuljetus järjestetään kun ensin tiedetään, montako jäsentä Äänekoskelta on tulossa Keiteleen ruokailuun?

Ilmoittautuminen ruokailuun: ilmoittautumiset Leila puh 040 7355 585 , heinäkuun kaikki sunnuntai illat klo 18 – 21 . Toki,milloin vaan voi soittaa;muistutan etten ole aina puh kädessä tai sen lähellä!

Voitte aina ottaa yhteyttä Hallituksen jäseniin ,joiden yhteistiedot löytyvät joka jäseneltä.