RIIHIMÄEN SEUDUN INVALIDIT RY

VUOSI 2020
HALLITUKSEN JÄSENET:
Puheenjohtaja Markku Talja
Varapuheenjohtaja Sinikka Hutri
Jäsenrekisterivastaava Sirpa Parviainen
Urheiluvastaava Raimo Peltonen
Talousvastaava Janne Ranta
Kerhovastaava Taimi Sanden
Sihteeri Anne Elo


Yhdistetty sääntömääräinen kevät- ja syyskokous la 21.11.2020 klo 16-18 Tervetuloa! Hallitus
Pikkujoulujuhla la 21.11.2020 klo 18-21 Kirkkopuiston seurakuntakoti, Kirkkopolku 2, 11100 Riihimäki.
(Korona epidemia tilanteet muuttuvat, joten varautukaa kuitenkin myös tilaisuuksien peruutuksiin. Hallituksen väki seurailee tilannetta ja toimimme tilanteiden mukaisesti. Ilmoitamme jäsenille tekstiviestitse, mikäli yllä olevia tapahtumia ei pidetä. Facebook-sivuillamme ja riihimaenseuduninvalidit.yhdistysavain.fi sivuilla on ilmoituksia tapahtumista sekä peruuntuneista tilaisuuksista.)

Uusien jäsenien tutustumistilaisuus siirretään myöhempään ajankohtaan. Tutustumistilaisuus päivästä ilmoitetaan tekstiviestillä uusille jäsenille, kun on turvallista kokoontua.

Vesivoimistelu ja kuntosali on uimahallilla toiminnassa. Inkilänhovin kuntosalia ei pidetä tänä vuonna. Boccia harjoitukset pidetään tänä syyskautena.
Matkat ja retket ovat peruuntuneet tänä vuonna. Tämän vuoden teatteri esityksiä järjestetään keväällä vuonna 2021, mikäli epidemiaa ei ole.
Inra-majan sauna lämpiää talvisaikaan 3.10. alkaen lauantaisin 13-18, tervetuloa saunomaan. Muistamme pitää huolta käsihygieniasta ja emmehän saavu kipeänä majalle.

Lisätiedot urheiluvastaavalta ja virkistys- ja matkavastaavalta. Puhelinnumerot löytyvät sivuiltamme.

Pidättehän itsestänne hyvää huolta. Noudatetaan suositeltuja ohjeita ja toivotaan, että pääsemme pian normaaliin elämänrytmiin. Lähimmäisen rakkaus on hyvin tärkeää. Voimia Kaikille. Terveisin sihteeri ja hallituksen jäsen Anne/Riihimäen seudun invalidit r.y./puh. 0440 355 404

YHDISTYKSEMME SIVUSTOT LÖYDÄT OSOITTEESTA:
riihimaenseuduninvalidit.yhdistysavain.fi ja facebook TERVETULOA JÄSENEKSI MUKAVAN LEPPOISAAN JOUKKOOMME :) Yhdistyksemme yhteystiedot:
Anne Elo
sihteeri@rinva.fi
puh. 0440 355 404