Etusivulle

PIEKSÄMÄEN INVALIDIT RY

Syyskokous valitsi hallitukseen vuodelle 2023 seuraavat henkilöt:
Irma Huuskonen, puheenjohtaja, Anneli Miettinen, varapuheenjohtaja, hallituksen muut jäsenet: Tuulikki Eliala, Juha Huhta, Airi Jäppinen, Sinikka Niemelä, Rauno Nikkanen, Mirja Nyyssönen, Ilkka Seppä, Sari Sorvali.

Toimintasuunnitelmaan olemme kirjanneet mm. seuraavat ryhmät; ohjattu vesiliikuntaryhmä uimahallilla, alkaen torstaisin 12.1.23 klo 16:15, ohjattu kuntosaliryhmä Power4You -kuntosalilla, alkaen keskiviikkoisin 11.1.23 klo 16:30, boccia-ryhmän kokoontuminen Hengitysyhdistyksen kanssa uimahallin alakerrassa tiistaisin ja torstaisin klo 9-12, naisten iltapäiväryhmän kokoontumiset ovat kuukauden 1. maanantai klo 15 Neuvokas Toimintakeskuksessa, alkaen 6.2.23, virikekerho (suunnitteilla), aloitus ilmoitetaan myöhemmin, esteettömyystyöryhmä kokoontuu tarvittaessa. Työryhmään kuuluvat pj Ilkka Seppä sekä Anneli Miettinen ja Sari Sorvali.

”Elämää omin voimin -messutapahtuma” Esteettömyys – Saavutettavuus 21.-22.4.2023 klo 11-17 Veturitorilla. Tapahtuma elämän esteettömyyttä auttavista laitteista ja palvelujen saavutettavuudesta.
Messuvastaavana toimii hallituksen jäsen/esteettömyystyöryhmän pj. Ilkka Seppä. Toteutus Paiste ry ja Pieksämäen Invalidit ry:n esteettömyystyöryhmä. Mukana ovat Pieksämäen alueen sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja Pieksämäen kaupungin vammaisneuvosto. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Käytämme jatkossa myös sähköpostiviestintää. Jos sinun sähköpostiosoitteesi on muuttunut tai olet lähiaikoina ottanut käyttöön sähköpostin, ilmoitathan meille, niin saamme yhteystiedot ajan tasalle. Kiitos! Jäsenrekisterissämme on useita vanhentuneita sähköpostiosoitteita.

Yhdistyksen yhteystiedot: pj. Irma Huuskonen, p. 040 541 8453
HUOM! sähköpostiosoitteeni on muuttunut. Uusi osoite on irma.huuskonen@outlook.com

Seuraa ilmoittelua paikallislehtien seurapalstoilla, facebookissa Pieksämäen Invalidit ry ja Esteetön Pieksämäki sekä kotisivuilla pieksamaeninvalidit.fi